Toezichthouder m/v

40 uur per week

Roy Houtop

Productie Manager

Meer informatie

Heb je interesse en wil je inhoudelijk meer over de functie weten? Bel met er via : Roy Houtop, 0571 287780. Hij beantwoordt graag je vragen! Ben je enthousiast geworden over de functie van Toezichthouder, dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief, die mag je sturen naar hrm@profish.nl ter attentie van Miranda van der Poel.

Wat ga je doen

Binnen deze functie ben je verantwoordelijke voor de toezicht en handhaving op het gebied van orde, netheid en veiligheid. Je houdt je onder andere bezig met het registreren en controleren van data, het volgen van live beelden, je loopt dagelijks rondes i.v.m orde, netheid en veiligheid, je zorgt dat iedereen zich aan de huisregels houdt en durft mensen aan te spreken en te instrueren als zij zich niet aan de regels houden. Overtredingen, onveilige situaties en bijzonderheden meldt je ook aan de productiemanager. Dagelijks worden er bij ons visproducten aan en toegeleverd. Aan jou de taak dat vrachtwagens en busjes geen overmatig geluid produceren. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor chauffeurs, klanten, bezoekers, buurtbewoners en medewerkers. Heb je ideeën over het terrein of het gebouw? Ook die zijn van harte welkom!

Wat breng je mee

  • LBO/VMBO werk- en denkniveau
  • Communicatief vaardig. Je weet mensen netjes te ontvangen en aan te spreken
  • Je weet situaties goed in te schatten
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Assertief en meedenkend
  • Beheersing van de Nederlandse en Duitse of Engels taal

Wie zijn wij

Al meer dan 25 jaar leveren wij vers voorverpakte visproducten aan de Retail, horeca en institutionele markt. Eerst vanuit IJmuiden, sinds 1999 vanuit Twello. We verwerken en verpakken vis met de modernste technieken. Door de perfecte, centrale ligging zijn we in staat om onze klanten optimaal te bedienen en zijn we inmiddels één van de grootste leveranciers van voorverpakte vis aan de Retail. We streven voortdurend naar nieuwe ideeën en concepten waarmee we onze innoverende rol kunnen behouden. Bij Profish stap je binnen in een dynamische wereld met zo’n 200 vaste collega’s en ruim 150 uitzendkrachten. Als Medewerker QC versterk je de afdeling Quality, Environment, Safety and Health (QESH). Met jouw collega’s medewerkers QC (incl. laboratorium), collega’s QA en de QESH manager werk jij elke dag samen.

Wat mag je van ons verwachten

Een afwisselende, leuke en verantwoordelijke baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Spreekt deze vacature jou aan en ben je nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Stuur dan vooral jouw CV door met behulp van onderstaand formulier. 

Click or drag a file to this area to upload.

Roy Houtop

Productie Manager