Pioniers in voorverpakte vis

Als een van de eerste levert Profish Food BV al sinds enkele decennia vers voorverpakte visproducten aan met name retail. In IJmuiden werd gestart onder de naam Zeevis Groothandel Siewertsen, waarbij de bedrijfsnaam na de verhuizing naar Twello is veranderd in Profish Food BV.

Mede door de gezonde aspecten van het eten van vis is de consument steeds bewuster geworden. Hierdoor is vis binnen retail steeds populairder geworden tot een volwassen productgroep met  enorme groeipotentie.

Met onze klanten werken we nauw samen om de viscategorie te laten groeien vanuit onze gezamenlijke categorievisie.

Onze historie en rol

In 1999 is ons bedrijf verhuisd van IJmuiden naar het Gelderse Twello waar we sinds 1 januari 2011 actief zijn onder de naam Profish Food BV.

Door de centrale ligging zijn wij in staat om onze klanten optimaal te bedienen in Nederland en omliggende landen. Als één van de grootste leveranciers van voorverpakte vis aan retail proberen we continue onze positie verder uit te bouwen en te verstevigen. Vanuit onze categorievisie werken we nauw samen met onze retail klanten om de viscategorie te laten groeien middels nieuwe concpeten en productaanpassingen.