Medewerker QC

40 uur per week

Wegens vertrek zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Ben je nauwkeurig? Gewend om zaken te controleren, niet alleen op papier maar ook live door periodieke rondgangen op de productievloer? Help je graag mee om het belang van een veilige, gezonde en schone werkomgeving te creëren? Dan zoeken we jou als onze nieuwe collega.

Janneke Kooij

QESH manager

Meer informatie

Heb je interesse en wil je inhoudelijk meer over de functie weten? Bel met Janneke Kooij, QESH manager via : 0571-287780. Zij beantwoordt graag je vragen! Ben je enthousiast geworden over de functie van Medewerker QC? Dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief, die mag je sturen naar hrm@profish.nl ter attentie van Martine Stassen, HR manager.

Wat ga je doen

Als Medewerker QC ben je verantwoordelijk voor de goede kwaliteit die onze organisatie levert. En zie je in deze rol toe op handhaving en controle van de kwaliteitsaspecten op de werkvloer.

Dit doe je onder andere door het uitvoeren van kwaliteitscontroles en monsternames van grondstoffen, halffabricaten, verpakkingsmaterialen en eindproduct. Het nemen van monsters en swaps ten behoeve van omgevingsonderzoek en beoordelen van deze onderzoeksresultaten behoort eveneens tot je werkzaamheden. Aanvullend zijn o.a. de volgende werkzaamheden onderdeel van je functie:

 • Interne controle op schoonmaken, hygiëne, staat van gebouw en materialen,
 • Invoeren van resultaten in het daartoe bestemde systeem, controleren en archiveren van de formulierenstroom,
 • Opmaken van rapportages en uitkomsten/afwijkingen rapporteren aan leidinggevende,
 • Controles uitvoeren en bijsturen op naleving van hygiëne – en veiligheidsregels door medewerkers,
 • Uitvoeren van interne audits

Wat breng je mee

 • In ieder geval mbo denk -en werkniveau, in de richting van levensmiddelentechnologie;
 • Minimaal 4 jaar relevante ervaring in soortgelijke organisatie en functie;
 • Affiniteit met de logistieke en/of voedselverwerkingsindustrie;
 • Accuraat, nauwkeurig, flexibel, stressbestendig, resultaatgerichtheid, proactief-zijn, plannen & organiseren, initiatiefrijk en stressbestendig
 • Kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en HACCP;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engels en Duitse Taal in woord en geschrift is een pré.

Wie zijn wij

Al meer dan 25 jaar leveren wij vers voorverpakte visproducten aan de Retail, horeca en institutionele markt. Eerst vanuit IJmuiden, sinds 1999 vanuit Twello. We verwerken en verpakken vis met de modernste technieken. Door de perfecte, centrale ligging zijn we in staat om onze klanten optimaal te bedienen en zijn we inmiddels één van de grootste leveranciers van voorverpakte vis aan de Retail. We streven voortdurend naar nieuwe ideeën en concepten waarmee we onze innoverende rol kunnen behouden. Bij Profish stap je binnen in een dynamische wereld met zo’n 200 vaste collega’s en ruim 150 uitzendkrachten. Als Medewerker QC versterk je de afdeling Quality, Environment, Safety and Health (QESH). Met jouw collega’s medewerkers QC (incl. laboratorium), collega’s QA en de QESH manager werk jij elke dag samen.

Wat mag je van ons verwachten

Een afwisselende, leuke en verantwoordelijke baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Deel deze vacature via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Solliciteer direct

Spreekt deze vacature jou aan en ben je nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Stuur dan vooral jouw CV door met behulp van onderstaand formulier. 

Upload CV

Word of pdf-bestanden max. 10MB

Janneke Kooij

QESH manager