HR Officer

32-40 uur per week

Bij Profish zijn wij op zoek naar een HR Officer. Ben je dienstverlenend ingesteld en communicatief vaardig? Ben je accuraat, slagvaardig en integer? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Miranda van der Poel

Sr. Salarisadministrateur

Meer informatie

Heb je interesse en wil je inhoudelijk meer over de functie weten? Bel met Miranda van der Poel, Sr. Salarisadministrateur via 0571 – 28 77 80. Zij beantwoordt graag je vragen!

Als een van de eerste levert Profish Food BV al sinds enkele decennia vers voorverpakte visproducten aan met name retail. Mede door de gezonde aspecten van het eten van vis is de consument steeds bewuster geworden. Hierdoor is vis binnen retail steeds populairder geworden tot een volwassen productgroep met enorme groeipotentie. Met onze klanten werken we nauw samen om de viscategorie te laten groeien vanuit onze gezamenlijke categorievisie.

Wat ga je bij ons doen?                                                                                                                                                          

Als HR Officer ben je, onder andere, verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, het verzuim en de werving en selectie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot alle personeelsaangelegenheden. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten. Jij zoekt naar verbeteringen in onze administratieve processen en tilt deze naar een hoger level. Ondertussen blijven de dagelijkse administratieve werkzaamheden doorlopen, waarvan wij verwachten dat jij een groot deel voor je rekening zal nemen . Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan onderstaande werkzaamheden.

 • Opstellen van (arbeids)overeenkomsten.
 • Bijsturen, beoordelen en adviseren t.b.v. verzuim en de administratieve afhandeling hiervan conform de wet poortwachter;
 • Verwerken en bijhouden van in-, door- en uitstroom;
 • Uitzetten van vacatures en ondersteunen in selectie procedures;
 • Ondersteuning bieden voor het opzetten en inrichten van (Administratieve) HR processen;
 • Advisering leidinggevenden en medewerkers inzake toepassing en interpretatie van het arbeidsvoorwaardenreglement m.b.t. sancties, verzuim en personeelsdossiers;
 • Het archiveren en beheren van de digitale personeelsdossiers;
 • Ondersteunen bij de planning en organisatie van onboarding processen.

Jouw profiel

 • MBO+ /HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Human Resources Management of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie of als HR Medewerker en / of HR  adviseur binnen een dynamische omgeving;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie/Retail  een pré;
 • Goede kennis van MS-Office, met name Word en Excel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Persoonseigenschappen: je bent leergierig, je kan goed met alle lagen van de organisatie communiceren, toont graag initiatief en neemt verantwoordelijkheid.

Profish Food B.V. heeft 4 kernwaarden die wij bij iedere medewerker terug willen zien om een prettige bedrijfscultuur te waarborgen en het bedrijf verder te professionaliseren: Eigenaarschap, Openheid, Samenwerking en Resultaatgerichtheid.

Wat kan jij verwachten van Profish Food B.V.?

Eenafwisselende, leuke en verantwoordelijke baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatief. In deze functie werk je nauw samen met de Sr. Salarisadministrateur. Daarnaast bieden we je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Heb je interesse?

Stuur dan je cv met motivatie t.a.v. Miranda van der Poel, Sr. Salarisadministrateur, m.vanderpoel@profish.nl. Heb je vragen over deze functie neem dan contact met Marieke van het Erve op via het nummer: 06- 36 39 3000 of Miranda van der Poel via 0571 – 28 77 80.

Deel deze vacature via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Solliciteer direct

Spreekt deze vacature jou aan en ben je nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Stuur dan vooral jouw CV door met behulp van onderstaand formulier. 

Upload CV

Word of pdf-bestanden max. 10MB

Miranda van der Poel

Sr. Salarisadministrateur